31 Jul

Voluntarii sunt invitaţi la curăţenia de toamnă a oraşelor Deva şi Hunedoara 

Locuitorii municipiului Deva sunt invitaţi să participe los angeles activităţile de ecologizare ce se vor desfăşura pe Dealul Cetăţii, Pădurea Bejan şi pe Aleea Streiului, din cartierul Micro 15.

Locul de întâlnire al voluntarilor din Deva este Piaţa Unirii (în faţa Primăriei), los angeles ora 10.00, de unde se va pleca organizat spre zonele care vor fi curăţate de gunoaie. O acţiune similară va avea loc în municipiul Hunedoara. Localnicii au stabilit ca loc de întâlnire zona poligonului de la Hasdat, sâmbătă, la ora 10:30.

Consiliul Judeţean Hunedoara va finanţa cu four.500 de lei acţiunile de ecologizare realizate de voluntari care participă l. A. Campania "Let's Do It, Romania".

Vă recomandăm şi:

Ziua recoltei, deschisă de ministrul Agriculturii: peste 50 de producători şi expozanţi au fost invitaţi l. A. Târg

FOTO Aici nu-i SarMISAgetusa: spirala yoghinilor, gonită de pe soarele dacilor

Imagini rare cu Luceştii: acum 30 de ani, tatăl şi fiul erau împreună pe banca de rezerve a echipei Corvinul Hunedoara


Curatenia te pune in dificultate? Ai nevoie de ajutor? Lasa curatenia in mainile echipei Clean&Happy !

Imagineaza-ti bucuria de a veni acasa si de a gasi curatenie si ordine! Firma de curatenie Clean&Happy iti curata casa, biroul sau localul, fara sa piarda din vedere nici cel mai mic detaliu. Echipa noastra este pregatita sa raspunda cerintelor tale pentru a-ti oferi satisfactie completa. Calitatea serviciilor noastre de curatenie este prioritatea noastra.

Clean&Happy reda curatenia si stralucirea casei tale, oferindu-ti valorosul dar al timpului!

Ne gasesti pe: a.cleanandhappy.ro/