28 Jul

Imaginile neoficiale cu iPhone 8 arată un design e similar primului model şi fără buton HomeDupă lansarea Galaxy S8, s-a vorbit mult despre cât de avansat e designul Samsung şi cât de în urmă a rămas Apple cu iPhone. Apoi au început zvonurile despre schimbările radicale pe care le va aduce iPhone eight. În imaginile de până acum, neoficiale şi neconfirmate, ecranul nu mai are sub el un buton Home şi, implicit, va fi mai mare. De asemenea, se poate să fie un panou OLED de la Samsung. 

Faţa e, astfel, mai „curată" şi doar în partea superioară apare grila unui difuzor, iar senzorul de amprentă nu este vizibil nici pe partea din faţă şi nici pe cea din spate a smartphone-ului. Fie Apple renunţă complet los angeles Touch ID (ceea ce ar fi o prostie, mai ales după ce a dezvoltat un ecosistem în jurul acestui senzor), fie integrează senzorul de amprentă în ecran. Totodată, ar putea fi un layout îmbunătăţit până l. A. Lansare, cu un senzor pe spate.

Camera principală va fi compusă din doi senzori, ca pe iPhone 7 Plus, doar că reordonaţi. Totodată, merită menţionat că e vehiculată posibilitatea lansării a trei telefoane: un iPhone 8 (versiunea top rate, aniversară) şi două modele iPhone 7s.


Ai probleme cu iphone-ul?

Ai spart ecranul?

Nu mai functioneaza touch-ul?    

Butonul de home?

Ai nevoie de o folie sau de o husa?

Esti nemultumit de modul in care se misca si vrei sa optimizezi experienta?

Suntem aici pentru tine - cel mai bun service de iphone din Bucuresti

Ne gasesti pe: https://iphonedoctor.ro/