10 Jul

Record de vizualizări pentru piesa „Tu şi Eu“, semnată Carla’s Dreams şi Inna, la 24 de ore de la lansare VIDEOLa nici 24 de ore de los angeles lansarea videoclipului oficial, „Tu şi Eu“ a ajuns l. A. 1 milion de vizualizări. Cei doi artişti au revenit cu piesa „Tu şi Eu“, după succesul pe care l-au avut cu piesa „P.O.H.U.I.“. „Tu şi Eu“ a ajuns repede l. A. Sufletele ascultătorilor pentru că evidenţiază sentimentele şi emoţiile care se nasc în familie, dragostea, grija şi afecţiunea, arată reprezentanţii Global Records.

Videoclipul piesei a fost filmat atât în Bucureşti, los angeles studiourile Avanpost, cât şi în Chişinău, în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P - George Secrieru. De machiajul băieţilor de los angeles Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul Innei Make-up & Beauty Studio (makeup), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit).

Carla’s Dreams şi Inna sunt unii dintre dei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară, reuşind performaţe incredibile pe plan muzical.

Patru dintre hit-urile trupei Carla’s Dreams au depăşit 50 de milioane de vizualizări. Este vorba despre „Acele“, „Imperfect“, „Sub Pielea Mea“ şi „Cum Ne Noi“. Anul 2016 a fost unul excepţional pentru Carla’s Dreams, în care băieţii au obţinut choose premii Media Music Awards şi au susţinut un concert sold out la Arenele Romane care a fost un adevărat succes. 


Carla’s Dreams va susţine un nou live performance pe 13 mai, los angeles Arenele Romane, unde sunt aşteptaţi fanii din toată ţara cărora li se promite o experienţă unică. Biletele se găsesc pe: www.Iabilet.Ro şi bilete.Carlasdreams.Com.

Inna a început anul 2017 tot într-o notă înaltă, aşa cum ne-a obişnuit până acum. În doar două luni de los angeles lansarea single-ului „Gimme Gimme“, Inna a reuşit să ajungă în topurile internaţionale din  Franţa, Turcia, Mexic, Spania şi Sri Lanka, în timp ce videoclipul oficial a depăşit 33 de milioane de vizualizări.

Artista se află momentan într-un turneu de promovare care a început în Turcia şi a continuat în America Latină şi lucrează los angeles două albume, unul în limba română  şi unul în spaniolă şi engleză.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artişti de top precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana. 


O imagine distorsionata despre sine si despre ceilalti este principala caracteristica a tulburarii de personalitate narcisistica (TPN). Toti cei care au incredere in propria persoana au o stima de sine crescuta, o imagine pozitiva despre sine, au numeroase beneficii, se simt echilibrati si isi ating obiectivele mult mai repede.

In cazul narcisistilor insa, stima de sine si imaginea despre sine sunt mult supradimensionate, ei au o preocupare exagerata pentru propria persoana, o imagine grandioasa despre sine.

Aceasta caracteristica ii ajuta sa fie foarte competitivi in societate, insa in momentul cand nu primesc recunoastere din partea celorlalti, considera ca li se face o mare nedreptate si devin irascibili, deprimati, se pun in garda. Cand nu le este recunoscuta “superioritatea”, ei se simt neputinciosi, inferiori.

Se mandresc cu pozitia lor in societate, dar nu se pot adapta, cand vine vorba de respectarea normelor sociale. Sunt centrati pe propriile nevoi si le ignora pe ale celorlalti. In relatiile cu ceilalti, devin preocupati de sine intr-un mod deranjant. Pot avea o atitudine prietenoasa intrerupta de remarci arogante sau de observatii ofensatoare la adresa celor cu care relationeaza.

Daca aveti nevoie de ajutor astept cu drag pe:

http://danielivan.ro