11 Aug

Cum scăpăm de mirosurile neplăcute din casăAtunci când este căldură mare, mirosurile neplăcute sunt mult mai pregnante deoarece totul se degradează mult mai repede. Gunoiul de la bucătărie este una dintre sursele de miros. Şi resturile aruncate în chiuvetă pot mirosi urât.

„Vara mai ales nu lăsaţi gunoi în casă de pe o zi pe alta. Este bine ca găleata de gunoi să aibă capac pentru ca mirosul să nu se răspândească. Dacă aţi aruncat resturi alimentare, duceţi imediat gunoiul afară, chiar dacă sacul nu este plin. De asemenea, dacă aruncaţi resturi menajere în chiuvetă, o parte dintre acestea se pot depune pe scurgere şi în casă va mirosi foarte urât. Este bine ca odată pe săptămână să turnaţi soluţie degresantă pe scurgere, iar apoi să turnaţi un litru de apă fierbinte în care aţi stors zeama de los angeles trei lămâi. Mirosul va fi complet îndepărtat“, spune Mircea Moraru, professional firmă de curăţenie.

Tot vara, papucii pot mirosi mai tare, la fel ca şi hainele. „Persoanele care au probleme cu transpiraţia la picioare trebuie să facă duş imediat ce au intrat în casă pentru a elimina cât mai repede mirosul. De asemenea puneţi în încălţăminte pudră sau bicarbonat de sodiu care absorb mirosurile. Există şi sprayuri speciale pentru încălţăminte. De asemenea nu ţineţi hainele murdare, mai ales cele transpirate, mai multe zile în coşul de rufe. Spălaţi-le cât mai prede pentru că tind să se îmbibe de un miros neplăcut“, mai spune specialistul.

Curăţaţi des covorul şi draperiile

Covoarele şi draperiile din casă atrag foarte mult praf şi pot mirosi urât. De aceea trebuie curăţate cât mai des posibil. Spălarea este cea mai bună soluţie. „Multă lume se plânge de covoarele care se murdăresc şi miros destul de urât. Bicarbonatul de sodiu vă poate scăpa de probleme. Presăraţi bicarbonat peste covor seara, acoperiţi totul cu ceva şi lăsaţi aşa până dimineaţă. A doua zi aspiraţi energic şi covorul va fi reîmprospătat. Bicarbonatul va acţiona în profunzimea fibrelor pe care le curăţă şi elimină şi mirosul. În plus nu faceţi apă în toată casă, mai ales că dacă nu se usucă repede va lua miros urât. Draperiile şi perdelele trebuie spălate cam la două săptămâni vara. Dacă puneţi parfumant de rufe atunci veţi avea în casă un miros mai plăcut“, mai spune Mircea Moraru.

Aerisit mult şi curăţenie zilnică

Casa trebuie aerisită foarte bine. „Dimineaţa şi seara aerisiţi foarte bine. Deschideţi geamurile larg o jumătate de oră, dar nu le lăsaţi deschise toată ziua. La orele prânzului în casă intră căldură şi foarte mult praf. De asemenea vara este bine să spălaţi podele odată los angeles două zile. Pe lângă soluţia de curăţat este bine să le clătiţi cu un amestec de bicarbonat de sodiu, apă şi lămâie. În dulapuri poate fi un miros neplăcut. Atunci când deschideţi geamurile în casă deschideţi şi dulapurile pentru a se aerisi. Lenjeria de pat trebuie schimbată vară odată los angeles trei zile, deoarece transpirăm mai mult şi aceasta miroase urât. Dacă a fost foarte cald într-o noapte şi aţi transpirat abundent, dimineaţa spălaţi lenjeria“, mai spune specialistul. 


Firma de Curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts, va ofera o gama larga de servicii, incepand de la curatenie rezidentiala sau pentru birouri, spalari covoare si mochete sau Curatenie Birouri Bucuresti.

Echipa noastra este una formata si instruita in domeniul curateniei, fiind atent selectionata si pregatita.

Suntem foarte eficienti, lucru relevant in portofoliul clientilor pe care ii avem si care sunt constanti in ceea ce priveste gama de Servicii de Curatenie Bucuresti oferite de noi.

Totodata, semnalam si faptul ca baza noastra de clienti creste, lucru semninficativ si important pentru o Firma de Curatenie Bucuresti, unde concurenta este destul de acerba. In plus, exceptand ca avem un personal calificat in astfel de servicii, folosim echipamente de ultima generatie care adauga un plus de calitate rezultatului final.

Absolut toate echipamentele pe care le folosim sunt de calitate germana.

Ne gasiti pe: https://bestcleaningexperts.ro