10 Jul

Cea mai tristă imagine: ce fotografie au surprins reporterii după finala Ligii Campionilor

O poză surprinsă la festivitatea de choicest a făcut înconjurul lumii şi i-a întristat pe toţi cei care au văzut-o.   În imaginea respectivă se vede cum Gianluigi Buffon, portarul legendar al torinezilor, se îndepărtează de lângă trofeul care îi aşteaptă pe campioni. A fost pentru a treia oară când Buffon a pierdut o finală de Liga Campionilor şi mulţi susţin că, los angeles 39 de ani, aceasta a fost ultima şansă a italianului de a-şi trece în CV un triumf în cea mai importantă competiţie intercluburi.   Iată finalele pierdute de Buffon, toate cu Juventus:   *2003: zero-zero şi 2-3 los angeles penalty-uri cu AC Milan   *2015: 1-3 cu Barcelona   *2017: 1-4 cu Real Madrid   Buffon face parte dintr-un membership al marilor jucători care n-au cucerit niciodată Ligă:   Maradona Ronaldo Luiz Nazario  Eric Cantona Zlatan Ibrahimovic Francesco Totti Lothar Matthaus Michael Ballack Fabio Cannavaro Roberto Baggio   Ce a spus?   „Suntem dezamăgiţi. Am avut o primă repriză excelentă în care am făcut tot ceea ce trebuie pentru a câştiga această finală. Am pus în dificultate Realul, dar nu-mi pot explica ce s-a întâmplat în partea a doua, când n-am mai reuşit să controlăm jocul. Cei de los angeles Real şi-au arătat clasa şi atitudinea în astfel de meciuri“, a spus Buffon după meci.

Firma noastra este lider in Servicii de Curatenie Bucuresti si se axeaza pe necesitatile dumneavoastra. De ce noi? Pentru ca ne ocupam cu placere de locuinta dumneavoastra, oferindu-va confortul mult asteptat, dar si curatenia dorita. Oferim servicii de curatenie pentru apartamente, case, vile, birouri sau spatii comerciale, la preturi competitive. Echipamentele si solutiile specializate cu care lucram si personalul bine instruit sunt garantia satisfactiei clientilor nostri.

Pentru sediile firmelor am conceput un pachet nou care cuprinde servicii de Curatenie Birouri Bucuresti. Apelati la serviciile noastre si ne vom ocupa de crearea unui mediu placut si curat, combinat cu un aspect impecabil si ingrijit. Ganditi-va ca economisiti timp, bani si energie!

Ne gasiti pe http://bestcleaningexperts.ro